Telefon: 0735.215.451
contact@atelieruldepanza.ro
 
  • E-Mail: contact@atelieruldepanza.ro
  • Telefon: 0735.215.451

Activități de green-teambuilding

Home » Activități de green-teambuilding

Atelier de pictură pe sacoșe din bumbac

Vă aduceți aminte cât de liberi ne simțeam în copilărie când desenam și pictam? Erau de ajuns câteva culori și o foaie albă pentru a ne aduce zâmbetul pe buze.

Puteți recrea o parte din acele momente magice în cadrul atelierului de pictură pe sacoșe de pânză din bumbac 100%. Putem crea pentru atelierele de pictură copertă de agendă din bumbac sau tricouri din bumbac.

Haideți să ne reîntoarcem la copilărie într-o după-amiază creativă la birou sau într-o sesiune specială în cadrul teambuilding-ului! Veți picta, veți povesti, veți râde împreună. Garantat! Am observat acest “fenomen” pe parcursul atelierelor de pictură de până acum 🙂

Au participat la ateliere de pictură angajați ai: Garanti Bank, ING Asigurări, RBS Bank.

Ateliere de aranjamente florale

O experiență inedită, relaxantă, care va aduce un plus de valoare în cadrul echipei. Un mod simplu și inspirat de a organiza o sesiune de team-building și un minunat cadou pentru angajate pentru 1-8 Martie!

În urma workshop-ului, participanții vor dobândi noțiuni de bază privind execuția unui aranjament floral și vor crea primul lor aranjament. Aranjamentele florale vor reprezenta amintiri eco pentru angajați, atât acasă cât și la birou.

Un florist și un inginer horticol vor ghida atelierul și vor oferi sfaturi despre cum se îngrijesc plantele de apartament sau birou.

Punem la dispoziția participanților toate materialele de care este nevoie: material floral (verdeață, flori), accesorii (instrumente de lucru, suporți, bureți florali, etc).