fbpx
Telefon: 0735.215.451
contact@atelieruldepanza.ro
 
  • E-Mail: contact@atelieruldepanza.ro
  • Telefon: 0735.215.451

Achiziţii responsabile, de la o întreprindere de economie socială

Atelierul de Pânză este o întreprindere socială cu statut de unitate protejată autorizată de către Ministerul Muncii, ceea ce înseamnă că minim 30% dintre angajaţii noştri sunt persoane cu dizabilităţi. Obiectivul nostru de mediu este acela de a confecţiona sacoşe din bumbac, produse din textile naturale, ce pot fi personalizate şi customizate.

null

Atelierul de Pânză – unitate protejată

Atelierul de Pânză este unitate protejată autorizată de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, deoarece minim 30% dintre angajați sunt persoane cu dizabilități. De-a lungul timpului am angajat 35 de persoane cu dizabilități sau cu probleme sociale.

null

Promoționale din pânză

Arată angajaților, partenerilor grija companiei față de persoanele cu dizabilități sau cu probleme sociale, grija pentru natură. Alege sacoșe, penare, copertă de agendă, mape, genți de laptop ș.a. create din bumbac natur sau din deșeuri textile, ce pot fi personalizate și customizate.

null

Producem și măști reutilizabile


Având în vedere contextul actual și modul de răspândire a virusului COVID-19 de la persoane infectate, dar asimptomatice, autoritățile au început să recomande purtatul măștii, ca o formă de protecție pentru nas și gură, îndeosebi în situația în care ne aflăm într-un spațiu public, în mijloacele de transport în comun sau când suntem în întâlniri cu alte persoane.
Realizăm numeroase modele, în diferite culori şi diferite măsuri, astfel încât să răspundă tuturor cerinţelor tale.